SPECIALIZED e-kolo Turbo Levo FSR 700Wh 29" 2022

Tip kolesa: E-Bike

Izposoja od 50 €/dan (ali 40 €/4 ure)

Datum izposoje:

Specialized Levo FSR 29, električno polnovzmeteno kolo, ki ti ponuja še več zabave pri strmih vzponih in spustih.Izposoja e-koles Maribor, Pohorje.

Okvir

Specialized M5 Premium Aluminum, 29 Trail Geometry, integrirana baterija, notranja napeljava žic, Command Post napeljava, 148mm, industrijski ležaji, 150mm hoda

Vilica

RockShox 35, 29", Debon air spring, Motion Control Damper, 150mm hoda

Zadnji amortizer

RockShox Deluxe Select w/ custom air valve, 52.5x210mm

Oprema

SRAM NX (zadnji menjalnik) / SRAM S700, single-click (prestavne ročke) / 11 prestav

Zavore

SRAM Level T 4 batna spredaj, 2-batna zadaj, hidravlične disk zavore, 200mm rotorja

Elektro motor

Specialized Turbo Full Power System 2.2 Motor

Uporabniški vmesnik

Specialized TCU, 10-LED stanje baterije, 3-LED Ride Mode zaslon, ANT+/Bluetooth®

Baterija

Specialized M3-700, integrirana baterija, 700Wh

Najnovejša generacija Turbo Levo-ta vključuje vse najpomembnejše tehnologije in izboljšave Stumpjumperja. Najsodobnejša oblika eMTB okvirja z bočno prečko, direktno poveže vse tri pritrditvene točke zadnje nihajke in amortizerja na okvir, s tem pa se znatno povečata togost in učinkovitost kolesa na neravninah. Oblika okvirja ti omogoča več kontrole na zahtevnejših terenih, več okretnosti in troši manj baterije. Podaljšana je zgornja cev, cevi ob verigi so ostale kratke, zmanjšal se je kot vilice ter povečal kot sedežne opore za lažje poganjanje v klance. S tehnologijo Flip Chip enostavno spreminjaš geometrijo okvirja, s tem bo kolo bolj po okusu tvojega stila vožnje. Na voljo sta dve nastavitvi, visoka in nizka, z obratom inserta Flip Chip pa spremeniš višino gonilne osi za 6 mm ter kot vilic za pol stopinje.

Baterija M3-700, integrirana baterija 700Wh je povsem integrirana v glavno cev okvirja in jo je mogoče enostavno sneti in polniti drugje ali jo zamenjati. S tem kolesom imaš tako odločno večji domet. Z aplikacijo Mission Control boš v celoti nadzirala tehnologijo pomoči motorja. Porabo energije lahko nastaviš tako, da bo baterija zdržala celotno trajanje tvoje vožnje ali pa do točke, ki si jo boš nastavila sama. Stanje baterije je v tvojem vidnem polju na zgornji cevi kolesa.

Nov motor je še učinkovitejši, manjši za 15% in lažji za 11%. Tvoj vnos energije pa okrepi za neverjetnih 410%. Ohišje iz magnezija se hitro hladi, elektronika, ki ga nadzoruje pa skrbi za to, da ne prihaja do nikakršnih nepričakovanih sunkov moči. Motor teče gladko, tiho in učinkovito ves čas.

Turbo Levo FSR je opremljen s trpežnimi komponentami, kot so vilice RockShox 35 in Deluxe RT amortizer, trpežni 29" obroči in Butcher 2.6 ter Eliminator 2.3 plaščki, SRAM NX/S700 sistem, SRAM Level T zavore ter M5 alloy okvir.

Pravilna izbira velikosti kolesa:

POPUST ZA VEČDNEVNE IZPOSOJE – VELJA ZA VSE ARTIKLE:

• 2 – dnevna ali vikend izposoja priznamo......20% popusta
• 3-7 dnevna izposoja priznamo......30% popusta
• 8 – ali več dnevna izposoja priznamo......35% popusta

POGOJI IZPOSOJE:


1. V primeru začetka izposoje na ponedeljek ali prvi dan po prazniku je artikel možno prevzeti na dan izposoje po 9.00 uri.
2. Vračilo artikla je potrebno izvesti najkasneje do 12:00 ure po dnevu za katerega je bila izposoja plačana, sicer se zaračuna dodaten dan izposoje.
3. Stranka mora pri izposoji obvezno predložiti osebni dokument.
4. Artikel je možno v poslovalnici rezervirati s predhodnim plačilom najema (plača se število dni najema).
5. Za izposojo mora stranka plačati s kreditno kartico (kartica z odloženim plačilom).
6. Za rezervacijo artikla preko spletne strani je potrebno opraviti spletni nakup s kreditno kartico v enotnem znesku 20 EUR za vse artikle. Znesek se povrne na strankin račun po plačilu izposoje s prevzemom artikla v poslovalnici.
7. Preklic izposoje in vračilo akontacije je mogoče najmanj 72 ur (tri dni) pred rezerviranim datumom izposoje.
8. Uporaba izposojenega artikla je na lastno odgovornost!
9. Za vsak dan zamude vračila artikla se obračuna dodatna dva dneva.
10. Če stranka zamudi z vračilom artikla več kot pet dni lahko ŠC Gondola, d.o.o. bremeni osebni račun in kreditno kartico stranke in prijavi odtujitev artikla organom Policije.
11. Ob vračilu kolesa se stranka zavezuje, da bo vrnjeno kolo čisto in suho, v nasprotnem primeru se stranki zaračuna stroške čiščenja v znesku 9€.
12. V primeru, da stranka vrne artikel poškodovan, poškodbe pa niso posledica normalne uporabe, se stranki zaračuna popravilo artikla po veljavnem ceniku servisnih storitev ŠC Gondola, d.o.o.
13. V primeru poškodbe ali izgube izposojenega kolesa/opreme je uporabnik izposojevalcu odškodninsko odgovoren do največ 80% maloprodajne cene izposojenega predmeta. Uporabnik se izrecno strinja, da se preko kreditne kartice bremeni njegov osebni račun do višine stroška škode, ki jo oceni izposojevalec.
14. Kavcija je stranki povrnjena v primeru, ko je vrnjen nepoškodovan artikel.
15. Rezervirani artikel je mogoče prevzeti v izposojevalni PROBIKE, Pohorska ulica 60, 2000 Maribor.


Izvajalec storitve: PE: ŠC Gondola d.o.o., Pohorska ulica 60, 2000 Maribor
Vsi ceniki veljajo od 25.3.2019. V ceno je vključen 22% DDV. Cene so v EUR.