SPECIALIZED e-kolo Turbo Levo FSR 29" 2022

Tip kolesa: E-Bike

Izposoja od 50 €/dan (ali 40 €/4 ure)

Datum izposoje:

Specialized Levo FSR 29, električno polnovzmeteno kolo, ki ti ponuja še več zabave pri strmih vzponih in spustih.Izposoja e-koles Maribor, Pohorje.

Okvir

Specialized M5 Premium Aluminum, 29 Trail Geometry, integrirana baterija, notranja napeljava žic, Command Post napeljava, 148mm, industrijski ležaji, 150mm hoda

Vilica

RockShox 35, 29", Debon air spring, Motion Control Damper, 150mm hoda

Zadnji amortizer

RockShox Deluxe Select w/ custom air valve, 52.5x210mm

Oprema

SRAM NX (zadnji menjalnik) / SRAM S700, single-click (prestavne ročke) / 11 prestav

Zavore

SRAM Level T 4 batna spredaj, 2-batna zadaj, hidravlične disk zavore, 200mm rotorja

Elektro motor

Specialized 2.1, custom Rx Trail-tuned motor, 250W nominal

Uporabniški vmesnik

Specialized TCU, 10-LED stanje baterije, 3-LED Ride Mode zaslon, ANT+/Bluetooth®

Baterija

Turbo M2-500, 500Wh, integrirana v spodnjo cev, zaklepanje, možnost polnjenja baterije na kolesu ali posebej, 42V4A

Najnovejša generacija Turbo Levo-ta vključuje vse najpomembnejše tehnologije in izboljšave Stumpjumperja. Najsodobnejša oblika eMTB okvirja z bočno prečko, direktno poveže vse tri pritrditvene točke zadnje nihajke in amortizerja na okvir, s tem pa se znatno povečata togost in učinkovitost kolesa na neravninah. Oblika okvirja ti omogoča več kontrole na zahtevnejših terenih, več okretnosti in troši manj baterije. Podaljšana je zgornja cev, cevi ob verigi so ostale kratke, zmanjšal se je kot vilice ter povečal kot sedežne opore za lažje poganjanje v klance. S tehnologijo Flip Chip enostavno spreminjaš geometrijo okvirja, s tem bo kolo bolj po okusu tvojega stila vožnje. Na voljo sta dve nastavitvi, visoka in nizka, z obratom inserta Flip Chip pa spremeniš višino gonilne osi za 6 mm ter kot vilic za pol stopinje.

Baterija Specialized M2-series 500Wh je povsem integrirana v glavno cev okvirja in jo je mogoče enostavno sneti in polniti drugje ali jo zamenjati. S tem kolesom imaš tako odločno večji domet. Z aplikacijo Mission Control boš v celoti nadzirala tehnologijo pomoči motorja. Porabo energije lahko nastaviš tako, da bo baterija zdržala celotno trajanje tvoje vožnje ali pa do točke, ki si jo boš nastavila sama. Stanje baterije je v tvojem vidnem polju na zgornji cevi kolesa.

Nov motor je še učinkovitejši, manjši za 15% in lažji za 11%. Tvoj vnos energije pa okrepi za neverjetnih 410%. Ohišje iz magnezija se hitro hladi, elektronika, ki ga nadzoruje pa skrbi za to, da ne prihaja do nikakršnih nepričakovanih sunkov moči. Motor teče gladko, tiho in učinkovito ves čas.

Turbo Levo FSR je opremljen s trpežnimi komponentami, kot so vilice RockShox 35 in Deluxe RT amortizer, trpežni 29" obroči in Butcher 2.6 ter Eliminator 2.3 plaščki, SRAM NX/S700 sistem, SRAM Level T zavore ter M5 alloy okvir.

Pravilna izbira velikosti kolesa: