ELAN KOLO RAMBLER LITE 29"

Tip kolesa: Cross Country

Izposoja od 20 €/dan (ali 15 €/4 ure)

Datum izposoje:

Gorsko, spredaj vzmeteno kolo ELAN Rambler Lite 29"

Okvir

MTB 29" HARDTAIL ALUMINIUM QR9

Vilica

AIRFLY 362RL, 29", 1"1/8, COIL

Zadnji amortizer

N/A

Oprema

SHIMANO RD-M592, DEORE,SGS 9-SPEED, BLACK

Zavore

TEKTRO HYDRAULIC DISC BRAKE ASSEMBLED SET HD-M275

Prednjevzmeteno gorsko kolo Ramlber Lite z lahkim okvirjem iz aluminija je primerno tako za začetnike, ki šele vstopajo v svet gorskega kolesarjenja, kot tudi za kolesarje, ki iščejo vsestransko kolo.

Geometrija kolesa in izbrane komponente omogočajo zelo komfortno vožnjo. 29" kolesa poskrbijo za bolj gladko vožnjo in boljšo kontrolo, prednje vzmetenje s 100 mm hoda pa zagotavlja mehkejšo vožnjo izven urejenih cest. Shimano prestavni sistem zagotavlja širok razpon za lahkotno premagovanje različnih terenov, hidravlične disk zavore pa poskrbijo za varne in brezskrbne spuste. Odlične pnevmatike Vittoria nudijo odličen oprijem in zanesljivost na vseh terenih. Rambler Lite je resnično vsestransko kolo, ki omogoča dobre čase na vseh podlagah, tako na pravih športnih podvigih, kot tudi na vsakodnevnih izletih.POPUST ZA VEČDNEVNE IZPOSOJE – VELJA ZA VSE ARTIKLE:

• 2 – dnevna ali vikend izposoja priznamo......20% popusta
• 3-7 dnevna izposoja priznamo......30% popusta
• 8 – ali več dnevna izposoja priznamo......35% popusta

POGOJI IZPOSOJE:


1. V primeru začetka izposoje na ponedeljek ali prvi dan po prazniku je artikel možno prevzeti na dan izposoje po 9.00 uri.
2. Vračilo artikla je potrebno izvesti najkasneje do 12:00 ure po dnevu za katerega je bila izposoja plačana, sicer se zaračuna dodaten dan izposoje.
3. Stranka mora pri izposoji obvezno predložiti osebni dokument.
4. Artikel je možno v poslovalnici rezervirati s predhodnim plačilom najema (plača se število dni najema).
5. Za izposojo mora stranka plačati s kreditno kartico (kartica z odloženim plačilom).
6. Za rezervacijo artikla preko spletne strani je potrebno opraviti spletni nakup s kreditno kartico v enotnem znesku 20 EUR za vse artikle. Znesek se povrne na strankin račun po plačilu izposoje s prevzemom artikla v poslovalnici.
7. Preklic izposoje in vračilo akontacije je mogoče najmanj 72 ur (tri dni) pred rezerviranim datumom izposoje.
8. Uporaba izposojenega artikla je na lastno odgovornost!
9. Za vsak dan zamude vračila artikla se obračuna dodatna dva dneva.
10. Če stranka zamudi z vračilom artikla več kot pet dni lahko ŠC Gondola, d.o.o. bremeni osebni račun in kreditno kartico stranke in prijavi odtujitev artikla organom Policije.
11. Ob vračilu kolesa se stranka zavezuje, da bo vrnjeno kolo čisto in suho, v nasprotnem primeru se stranki zaračuna stroške čiščenja v znesku 9€.
12. V primeru, da stranka vrne artikel poškodovan, poškodbe pa niso posledica normalne uporabe, se stranki zaračuna popravilo artikla po veljavnem ceniku servisnih storitev ŠC Gondola, d.o.o.
13. V primeru poškodbe ali izgube izposojenega kolesa/opreme je uporabnik izposojevalcu odškodninsko odgovoren do največ 80% maloprodajne cene izposojenega predmeta. Uporabnik se izrecno strinja, da se preko kreditne kartice bremeni njegov osebni račun do višine stroška škode, ki jo oceni izposojevalec.
14. Kavcija je stranki povrnjena v primeru, ko je vrnjen nepoškodovan artikel.
15. Rezervirani artikel je mogoče prevzeti v izposojevalni PROBIKE, Pohorska ulica 60, 2000 Maribor.


Izvajalec storitve: PE: ŠC Gondola d.o.o., Pohorska ulica 60, 2000 Maribor
Vsi ceniki veljajo od 25.3.2019. V ceno je vključen 22% DDV. Cene so v EUR.