ELAN INSOMNIA ELITE TI PS ELX 11.0

Izposoja od 25 €/dan

KRALJICA PROG

Smučko Insomnia Elite upravičeno imenujemo kraljica prog, saj s svojo močjo in natančnostjo zahtevnim smučarkam ponuja bliskovit prenos teže robnika na robnik, stabilnost in popolne zavoje vseh oblik. Z Insomnio boste za seboj pustili le popolne loke ne glede na obliko ali hitrost zavojev.

Datum izposoje:

Insomnia Elite je oblikovana z najmodernejšo in najbolj napredno žensko asimetrično tehnologijo, Amphibio Truline W Technology. Temelj je tanjši in gibljivejši profil, ki omogoča hiter in gladek prefinjen zavoj. Konstrukcijska ojačitev je strateško postavljena po celotni dolžini notranjega roba smuči, zagotavlja več zaupanja in stabilnosti v trenutku, ko smučka potrebuje največ moči.

Pravijo, da je strup v majhnih flaškah in Insomnia Elite je drobna ter prilagodljiva, a strupena in mogočna smučka, z 71 mm pod smučarskim čevljem, je oblikovana da optimizira vnos energije smučarja in tako ustvari moč, hitrost in mirnost pri vsakem zavoju, v vseh pogojih na smučišču. Tehnologija Amphibio Truline W se lahko pobaha z laminirano leseno sredico in s plastjo titana za močan odboj z nekompromisnim oprijemom.

Lastnosti

Profil Amphibio
Sistem
Power Shift
Dolžina/Radij
158 (13.3)
Geometry
121/71/102
Vez
ELX 11.0 GW SHIFT BLK/BLK
Tehnologija
Amphibio TruLine Technology
RST Sidewall
Laminated Woodcore
Mono Ti