ELAN AMPHIBIO 18 TI2 FX EMX 12.0

Izposoja od 25 €/dan

KRALJICA CARVINGA

Amphibio 18 Ti2 poka od moči in natančnosti in s ponosom nosi krono, ko govorimo o hitrih prenosih z robnika na robnik, stabilnosti in rezanju zavojev.

Datum izposoje:

Zavladajte progam s pravo opremo. Laminirana lesena sredica v Amphibio 18 Ti2 Fusion X uporablja dvojno Ti konstrukcijo za nadzorovano in dinamično vožnjo, tehnologija Amphibio Truline pa razvije potencial ožje 73 mm smučke do popolnosti z izjemno odzivnostjo ob prenosih z robnika na robnik in stabilnostjo. Z dodatkom plošče za vezi sistema Fusion X za prosto upogibanje smuči je to tehnološko najbolj izpopolnjena smučka v družini Amphibio.

Idealne smuči za vse vrhunske smučarje, ki iščejo vodljive smuči za vsestransko smuko!

Vezi: Elan EMX 12.0 GW Fusion X
Stranski lok: 121 - 73 - 104
Radij zavoja: (166 cm) 14.5 m, (172 cm) 15.7 m, (178 cm) 17.0 m
Set vsebuje Elan Amphibio 18 Ti2 Fusion X smuči in Elan EMX 12.0 GW Fusion X vezi.

Lastnosti:

Profil Amphibio je revolucionarna zasnova smuči, ki v enem profilu združuje camber in rocker. V ločeno zasnovani levi in desni smučki so camber profil uporabili na notranjem robniku, ki zagotavlja natančnost, stabilnost in odličen oprijem robnikov. Zunanji robnik z rocker profilom pa poskrbi za enostavne zavoje in sproščeno ter brezskrbno smučanje

Elanova laminirana lesena sredica je oblikovana za vsak model in dolžino smuči posebej. Uporaba različnih vrst lesa v poljubnih kombinacijah dovoljuje različne upogibne vzorce za različne namene. Ta izredno trpežna in odzivna lesena sredica zagotavlja odličen prenos moči na robnike in dovoljuje vsestranskost v različnih terenskih razmerah

Dual Ti je konstrukcija lesene sredice okrepljena z dvema plastema titanala. Takšna konstrukcija poskrbi za izjemen oprijem robnikov in progresivni upogib smuči, ki ga zahtevajo najboljši smučarji

RST stranski rob optimizira prenos energije in moči s smučarja na robnik in tako omogoča kar najboljši oprijem robnikov po celi dolžini smuči

Tehnologija Amphibio Truline prinaša novo dimenzijo asimetričnega oblikovanja smuči s strateškim dodajanjem materiala na robnike smuči. Nova ojačitev po celotni dolžini notranjega robnika prinaša še več stabilnosti in moči v zavoju, manj materiala nad zunanjim robnikom pa popolne zavoje naredi še preprostejše in mehkejše

Nano Tech drsna ploskev je edinstven material, ki je izdelan iz nano delcev. Izboljša trpežnost drsne ploskve in zagotavlja idealne drsne lastnosti v vseh snežnih razmerah

Fusion X je prvi pravi integrirani sistem smučke in vezi na svetu. Inovativni sistem notranjega drsenja omogoča, da vez postane del smučke, kar izboljša vstopanje v zavoj in prenos moči, obenem pa je nastavljanje vezi resnično enostavno

IZPOSOJA

  • SMUČI 1 dan......25,00 €
  • SMUČARSKIH ČEVLJEV 1 dan......13,00 €
  • ABS NAHRBTNIKA 1 dan......10,00 €
  • LAV. TROJČKA (žolna, lopata, sonda) 1 dan......8,00 €
  • SRENAČEV 1 dan......6,00 €


POPUST ZA VEČDNEVNE IZPOSOJE – VELJA ZA VSE ARTIKLE:

• 2 – dnevna ali vikend izposoja priznamo......20% popusta
• 3-7 dnevna izposoja priznamo......30% popusta
• 8 – ali več dnevna izposoja priznamo......35% popustaPOSEBNE UGODNOSTI IZPOSOJE:

V primeru nakupa novega izdelka izposojene kategorije v roku 6 mesecev od izposoje, se vplačana vsota za izposojo stranki povrne*, in sicer:

  • za smuči v višini do zneska 50€

* za povrnitev zneska izposoje je potrebno predložiti račun

POGOJI IZPOSOJE:

1. Zaključek izposoje na soboto ali zadnji dan pred praznikom ni mogoč.
2. V primeru izposoje za soboto se v vsakem primeru obračuna tudi nedelja in obratno.
3. V primeru izposoje na zadnji delovni dan pred praznikom se vedno obračuna znesek izposoje do vključno zadnjega prazničnega dne.
4. Izposoja in vračilo izposojenih artiklov v nedeljo in med prazniki ni mogoče.
5. Izposoja artikla je mogoča dan pred prvim dnem plačane izposoje po 17:00 uri. (izjema so nedelja in prazniki, ko je trgovina zaprta in izdaja ni mogoča).
6. V primeru začetka izposoje na ponedeljek ali prvi dan po prazniku je artikel možno prevzeti na dan izposoje po 9.00 uri.
7. Vračilo artikla je potrebno izvesti najkasneje do 12:00 ure po dnevu za katerega je bila izposoja plačana, sicer se zaračuna dodaten dan izposoje.
8. Stranka mora pri izposoji obvezno predložiti osebni dokument.
9. Artikel je možno v poslovalnici rezervirati s predhodnim plačilom najema (plača se število dni najema).
10. Za izposojo mora stranka plačati s kreditno kartico (kartica z odloženim plačilom), debetnih kartic ne sprejemamo.
11. Za rezervacijo artikla preko spletne strani je potrebno opraviti spletni nakup s kreditno kartico v enotnem znesku 20 EUR za vse artikle. Znesek se povrne na strankin račun po plačilu izposoje s prevzemom artikla v poslovalnici.
12. Preklic izposoje in vračilo akontacije je mogoče najmanj 72 ur (tri dni) pred rezerviranim datumom izposoje.
13. Uporaba izposojenega artikla je na lastno odgovornost!
14. Za vsak dan zamude vračila artikla se obračuna dodatna dva dneva.
15. Če stranka zamudi z vračilom artikla več kot pet dni lahko ŠC Gondola d.o.o. bremeni osebni račun in kreditno kartico stranke in prijavi odtujitev artikla organom Policije.
16. V primeru, da stranka vrne artikel poškodovan, poškodbe pa niso posledica normalne uporabe, se stranki zaračuna popravilo artikla po veljavnem ceniku servisnih storitev ŠC Gondola d.o.o.
17. V primeru poškodbe ali izgube izposojenega kolesa/opreme je uporabnik izposojevalcu odškodninsko odgovoren do največ 80% maloprodajne cene izposojenega predmeta. Uporabnik se izrecno strinja, da se preko kreditne kartice bremeni njegov osebni račun do višine stroška škode, ki jo oceni izposojevalec.
18. Kavcija je stranki povrnjena v primeru, ko je vrnjen nepoškodovan artikel.
19. Rezervirani artikel je mogoče prevzeti v ELAN Testnem centru ali po dogovoru v trgovini Extreme Vital Maribor (Pohorska ulica 60, 2000 Maribor).


Izvajalec storitve: ŠC Gondola d.o.o., Pohorska ulica 28, 2314 Zg. Polskava
Vsi ceniki veljajo od 25.3.2019. V ceno je vključen 22% DDV. Cene so v EUR.