SPECIALIZED e-kolo TURBO LEVO HT 29" 2021

Bike type: E-Bike

Rent from 40 €/day (or 30 €/4 hours)

Date of rent:

SPECIALIZED Levo HT 29", električno prednjevzmeteno kolo, ki vam nudi veliko hitrosti in stabilnosti.

Frame

Specialized M5 Premium Aluminum, Trail HT geometrija, integrirana baterija, ki jo lahko hitro snamete za polnjenje in notranja napeljava žic

Fork

RockShox Recon RL 29, Solo Air, 51mm offset, 15x110mm thru-axle, XS/S: 100mm of travel, M/L/XL: 120mm

Equipment

Shimano Deore, 10-speed (zadnji menjalnik) / Shimano Deore, 10-speed (prestavne ročke) / 10-prestav

Brakes

Shimano BR-MT200, hidravlične zavore, 180/160mm rotorja

Motor

Specialized 1.3, Custom Rx Trail-tuned motor, 250W, 90nM navora, 380% pomoči

Uporabniški vmesnik

Daljinski upravljalnik na krmilu

Battery

Specialized M1-400, ANT+/Bluetooth® povezljivost, 500Wh, Mission Control App povezljivost

Ko združiš hitrost in stabilnost "29colarja" in mu dodaš Turbo pospešek električnega motorja, boš ugledala prihodnost trail kolesarjenja. Specialized Turbo Levo Hardtail 29 je poleg dovršene geometrije opremljen s prilagojenim elekromotorjem ki ti bo nudil kar 380% tvoje moči, da boš na vrh hriba prikolesarila veliko bolj spočita. Pomagal ti bo doseči tudi tiste najbolj oddaljene vrhove, o katerih do sedaj nisi upala niti razmišljati! Geometrija kolesa je športno naravnana in kot nalašč za hitro in igrivo vožnjo po gozdnih stezicah in poteh.

V spodnjo cev integrirana Specialized M1-500 s kapaciteto 500 Wh baterija, ki jo je mogoče enostavno sneti in polniti drugje ali jo zamenjati. Ima dolg življenjski cikel za napadanja odročnih poti, skupaj z motorjem pa je strateško nameščena za optimalno distribucijo teže. Z aplikacijo Mission Control lahko v celoti nadzoruješ stopnje pomoči ali pa določiš dolžino poti katero želiš prikolesariti, aplikacija pa samodejno poskrbi za prilagajanje stopnje pomoči. Da baterijo spet do dopolniš, do 100% pa boš potrebovala 7ur.

Tovarniška nastavitev motorja na Rx Trail skrbi za gladko in tiho prenašanje moči na pedala, zato bo plezanje po tudi najbolj strmih vzponih čisto enostavno. Izhodna moč pa je medtem povsem nastavljiva in tudi tako lahko prihranite energijo. Motor Turbo 1.3 pa je izdelan s takojšnjo aktivacijo poganjanja, zato boš dobila moč takoj in v trenutku, ko je to potrebno, konstanten navor pa bo na voljo skozi celoten razpon kadence. Tako boš moč na terenu izkoristila na najbolj učinkovit način, in kar je še bolj pomembno, dobila boš izredno zmogljivo trail kolo.

Turbo Levo Hardtail Comp 29 je opremljen z zanesljivimi in trpežnimi komponentami, med drugim z zračnimi vilicami RockShox Recon RL, hidravličnimi diski Shimano BR-MT200 ter skupino Shimano Deore, ki skrbi za prestavljanje in pogon.

Zakaj 29" kolesa?

  • 29" kolesa za boljšo kontrolo - zaradi večje stične površine s tlemi zagotavljajo boljši opijem in posledično nudijo boljšo kontrolo med vožnjo
  • 29" kolesa za večjo hitrost - preprosta fizika: večji premer, višja hitrost
  • 29" kolesa za bolj gladko vožnjo - z večjimi kolesi lažje premagujemo manjše in večje ovire, ki nam prekrižajo pot
  • 29" kolesa za ljudi višje rasti – enostavno zato, ker so večja